Hoppa till huvudinnehåll

DAILY GREENS

VI ÄLSKAR GRÖNT

Vi är Daily Greens och vi älskar grönt. Med vår passion för fina råvaror vill vi inspirera till ett grönare vardags liv för allt fler. Vi vill att fler ska njuta av det goda och hälsosamma som jorden producerar åt oss. Vi vill visa att det är så mycket enklare att laga mat med fina råvaror, när smakerna är på plats, det nyttiga finns kvar, färgerna är mustiga och inte att förglömma, resultatet blir så mycket bättre.

Vi vill att du ska ha tillgång till produkter som inspirerar dig till att äta mer frukt och grönt - som en naturlig del av ditt vardagsliv.

SORTIMENT

I Daily Greens sortiment hittar du frukt och grönsaker direkt från odlingarna, men också förädlade produkter som underlättar en grönare vardag, tex färdigskurna salladsblandningar, fruktsallader och gröna tillbehör.

Läs gärna mer på Daily Greens hemsida.

Daily Greens.se

MISION & VISION

Oavsett var vi väljer att odla och skörda våra frukter och grönsaker, hanterar vi dem med största möjliga kunskap och omtanke. Tack vare den spetskompetens som finns bland våra omsorgsfulla och dedikerade medarbetare är varje steg på vägen, från frö till färdig måltid, taget med både precision och intention. På så sätt skapar vi en långsiktigt hållbar värld för fler. Vi vill tro att detta är en vision alla människor kan skriva under på, eller vad tror du?

Läs mer här

VILL DU VETA MER OM DAILY GREENS?
KOLLA GÄRNA IN VÅR INSTAGRAM!

LÄS MER

VÅRT BIDRAG TILL OPERATION SMILE

Våra bananer är inte bara hälsosamma och goda. De är verkligen något extra. För varje såld ekologisk banan ges ett bidrag till Operation Smile. Tack vare dig får alltså barn som föds med läpp- och gomspalt transformativa operationer och en ny chans till livet.

Läs mer här