Hoppa till huvudinnehåll

varje banan räknas

Ditt val gör skillnad

Våra bananer är inte bara hälsosamma och goda - de är verkligen något extra! För varje såld ekologisk banan ges ett bidrag till hjälporganisationen Operation Smile. Tack vare detta får barn som föds med läpp-, käk- och gomspalt transformativa operationer och en ny chans till livet. Med hjälp av dig och ditt val av frukt ges livsavgörande leenden till tusentals barn över hela världen. Och för oss är detta vad "Kind of Human" betyder.

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt. En operation tar mindre än en timme och resulterar i ett nytt, friskt leende. Här gör ditt val skillnad. För varje container med ekologiska bananer som säljs bidrar vi till fler leende barn och förvandlar vår bananförsörjningskedja till en cykel. Det är vårt sätt att ge tillbaka.

Sedan samarbetsstarten 2020 har våra ekologiska bananer finansierat nästan 2000 operationer. Detta är helt fantastiskt och vi skulle vilja tacka dig för det bananval du gjort. Utan dig och ditt val mitt i vardagen så hade detta inte varit möjligt.

Bananer 2

Vill du bli månadsgivare?

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt. En operation från Operation Smile tar mindre än en timme och resulterar i ett nytt, friskt leende.

Jag vill bidra