Hoppa till huvudinnehåll

MED KÄRLEK FÖR FRUKT OCH GRÖNT

Med ett färgsprakande sortiment skapar vi gröna dagar - hos oss på Ewerman
hittar du allt inom frukt och grönt. Välkommen till din saluhall!

Kontakta oss

Färgsprakande saluhall

Vad sägs om marknadens bredaste utbud av färska bär, kryddor, frukt och grönsaker? Vi är en ledande oberoende importör av frukt och grönt som distribuerar varor över hela Sverige

Med marknadens bredaste sortiment av färgsprakande frukter och grönsaker, där allt från bär, exotiskt, ekologiskt och svenska närodlade råvaror inkluderas, kan vi försäkra dig om att vi har det du söker. Vi erbjuder också ett förberett sortiment där vi har förkokt, hackat, strimlat, skalat eller rivit råvarorna så att du kan lägga mer energi och kreativitet på gästernas matupplevelse. Hos oss finns allt du behöver.

Ta gärna del av produkterna inom våra egna varumärken SallaCarte och Daily Greens!

SALLA CARTE

Salla Carte är särskilt utvecklat för dig som jobbar inom hotell, restaurang och café. Vi har under flera år studerat och utvecklat den gastronomiska branschen, och pratat med och inspirerats av matproffs från hela världen.

Resultatet är ett brett sortiment av färska, förberedda grönsaker och frukter som utgör grunden i din kreativa matlagning. Som kock förenklas din vardag så att du kan lägga mer kraft på gästernas smakupplevelse.

Läs mer

DAILY GREENS

Du ska ha tillgång till produkter som inspirerar oss alla att äta mer frukt och grönt - som en naturlig del av ditt vardagsliv. Daily Greens levererar därför varje dag hälsosam mat framställd på det mest naturliga sätt som finns - från moder jord. 

I sortimentet hittar du frukt och grönsaker direkt från odlingarna, men också förädlade produkter som underlättar en grönare vardag, t ex färdigskurna salladsblandningar, fruktsallader och gröna tillbehör.

Läs mer

VARJE BANAN RÄKNAS

Daily Greens samarbetar med Operation Smile, och ditt val av banan kan därför göra skillnad. Varje ekologisk banan som säljs blir  ett bidrag till operationer för barn som föds med läpp-käk-gomspalt. 

Läs mer

Solceller

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

Genom att erbjuda mat som gör gott för både människor och ekosystem, kan vi göra nytta för samhället. Som en del av Greenfood strävar vi gemensamt efter de hållbarhetsmål och livsmedelssäkerhet som fastställts.

Vårt ansvar