Hoppa till huvudinnehåll

Frukt & Grönt

EXOTISKT OCH NÄRODLAT PÅ SAMMA GÅNG

Vad sägs om marknadens bredaste utbud av frukter, grönsaker, bär och örter? Här finns allt du behöver. Välkommen in i din saluhall.

En färgsprakande saluhall där det mesta finns på plats. Pinfärsk ramslök. Nyplockad jordens guld. Eller varför inte lila blomkål och ekologiska bondbönor? Varje år levererar vi omkring 140 000 ton frukt och grönt. Vi har ett spännande sortiment med allt ifrån närodlat till ekologiskt. Ja, här finns hela skalan från prisvärda basprodukter till absolut premium kvalitet.

EKOLOGISKT

Allt fler konsumenter väljer ekologiskt. Det gör att vi på Ewerman har breddat vårt ekologiska utbud och i förlängningen får vi ner priserna. Dessutom ger den ökade efterfrågan större möjlighet för odlarna att ställa om till ekologisk produktion. Ewerman är KRAV-certifierad för import och införsel av produkter samt ackrediterade att själv konsumentförpacka ekologiska produkter enligt EU´s bestämmelser. 

BASSORTIMENT & NÄRODLAT

Med ett komplett bassortiment kan vi erbjuda dig allt du behöver; potatis, lök, tomater, gurka och sallader för att nämna några. Våra produkter kommer dels från närområdet, dels längre bort när klimatet kräver det - alltid med bästa kvalitet. Vi prioriterar hög kvalitet, matsäkerhet, spårbarhet och långsiktighet framför att alltid få absolut lägsta pris. Det gör att vi värnar lite extra om våra odlare, och de om oss. Och det gynnar så klart dig som kund och ditt dagliga bruk av bas- och närodlade produkter. 

EXOTISKT

För 20 år sedan var kiwi och avokado exotiska frukter. Idag är de relativt vardagliga och finns i affären året om. Som importörer har vi en nyckelroll på marknaden. Det är upp till oss att se till att produkterna är tillgängliga för Er. Marknaden har förändrats. Nya matupplevelser och matkulturer introduceras på vår svenska marknad. Vi ligger steget före och ser till så att det finns ett brett sortiment av exotiska frukter året om. 

FÖRBEREDDA PRODUKTER

Hoppa över tidsödande förberedelser och gå direkt till matlagningen med vårt sortiment av förberedda produkter. Detta sortiment är framtaget med fokus på att underlätta och spara tid i köket. Allt från färdigskurna fruktsallader, gröna tillbehör och hela måltider erbjuds under våra varumärken SallaCarte och Daily Greens. SallaCarte för dig inom foodservice och Daily Greens för dig inom detaljhandeln. 

Läs mer om Daily Greens och SallaCarte.