Hoppa till huvudinnehåll

Om Ewerman

EN GENUIN MATÄLSKARE

Vi fullkomligen älskar frukt och grönt. Att få ha en viktig roll i marknadens utbud. Att utveckla och inspirera till ett bredare användningsområde. Och att förenkla matlagningen av hälsosamma måltider.

apple

EN GEMENSAM VISION.

Vi ingår i Greenfood-koncernen där vi gemensamt har en vision om en värld där alla ska kunna välja en hälsosammare livsstil.

VÅR AFFÄRSIDÉ.

Med moderna lösningar och ett äkta engagemang, erbjuder Ewerman ett innovativt, brett och förberett sortiment av frukt och grönt, till detaljhandeln och foodservice i Sverige.

EN KÄRLEKSAFFÄR.

Vi har ett enormt engagemang i frukt och grönt. I dig som kund. Och i vår gemensamma affär. Vi utmanar oss själva och vill hela tiden förenkla affärsprocessen med lösningar som effektiviserar och förbättrar vår affär med dig som kund. 

Vi ligger steget före när det gäller att inspirera och förenkla matlagningen av hälsosamma måltider. Genom att kontinuerligt utveckla vårt sortiment med nya, innovativa sorter, smaker och variationer, ser vi till att du som kund alltid ligger i framkant. Med marknadens bredaste sortiment av färgsprakande frukter och grönsaker, där allt ifrån bär, exotisk frukt, ekologiskt och svenska närodlade råvaror inkluderas, kan vi dessutom försäkra dig om att vi har det du söker. Vi vill skapa bättre tillgänglighet för den som slutligen får njuta av våra råvaror. Därför erbjuder vi även dig ett förberett sortiment där vi har förkokt, hackat, strimlat, skalat eller rivit råvarorna så att mattillredarna kan lägga mer energi och kreativitet på gästernas matupplevelse.

green

ETT GEDIGET SAMARBETE

Färsk frukt och grönt sedan 1964. Med historien i ryggen kan vi tryggt säga att vi har den kunskap som krävs för att leverera det absolut bästa av färska frukter och grönsaker till dig. 

När Ewerman AB grundades i Helsingborg var stadens hamn, navet för svensk import av frukt och grönt. Nu kan du istället se oss som ett nav för frukt och grönt: Vi levererar ca 140 000 ton till detaljhandeln och foodservice i Sverige varje år.

Vad kan du förvänta dig av samarbetet?

På vårt lager i Helsingborg möter du ett färgsprakande utbud av frukt och grönt. Vi är en ledande, oberoende importör som distribuerar varor över hela Sverige. Vi är en del av Greenfood som har inköpsverksamhet både i Spanien och Nederländerna, vilket gör att vi kan erbjuda en enormt hög kunskapsnivå när det gäller inköp, kvalitet och logistik.