Vi söker dig som

DRIVEN OCH ERFAREN REDOVISNINGSCHEF 

Helsingborg 
Ewerman ingår i STC Greenfood koncernen som i sin tur ägs av STC Interfinans. STC Interfinans är ett privatägt, svenskt investmentbolag som arbetar med långsiktig portföljförvaltning. I Sverige är STC Greenfood den största fristående importören, grossisten och distributören inom frukt och grönsaker. 
Vill du vara med och påverka Ewermans spännande resa? Ewerman söker nu en redovisningschef för att driva och utveckla redovisnings- och rapporteringsarbetet i nära samarbete med koncernen inom STC Greenfood. 
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter 
Du kommer att ansvara för redovisningen för Ewerman med ett personalansvar för fyra ekonomiassistenter. I arbetet ingår löpande arbetsledning av redovisningsarbetet, ansvar för månads- och årsbokslut, koncernrapportering samt upprättande av årsredovisning. Du kommer att ansvara för budget och prognosprocesser samt uppföljning och analys. I koncernen pågår ett projekt med byte av affärssystem (Navision) vilket till viss del kommer att ingå i arbetsuppgifterna. 
 
Din bakgrund 
Vi söker dig, Civilekonom, med 5-10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du kan exempelvis vara revisor i grunden med några efterföljande år på bolag. Din bakgrund är redovisningsinriktad, du är självgående i bokslutsarbete, årsredovisning, rapportering samt uppföljning av verksamhet. Du har goda kunskaper i affärssystem samt Excel och du bör vara intresserad av att hitta nya effektiva sätt att använda olika it-stöd. Det är meriterande om du har erfarenhet av koncernredovisning och om du tidigare haft arbetsledaransvar. 
 
Dina personliga egenskaper 
Din personlighet är viktig för oss, vi ser att du är en nyfiken person med högt engagemang och en stark energi. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och är van vid att hantera deadlines. Sist men absolut inte minst så har du har ett stort intresse för människor och är en god kommunikatör med förmåga att få människor att växa och göra en god insats. 
 
Ansök om tjänsten 

I rekryteringsuppdraget samarbetar Ewerman med SJR in Scandinavia AB. Har du frågor kring tjänsten eller processen, välkommen att ringa Sebastian Anderson på 040-66 55 102 – annars är du varmt välkommen att ansöka om tjänsten via länken nedan. Gör det gärna så snart du kan, då vi arbetar löpande med urvalet. 

https://sjr.easycruit.com/vacancy/700047/86415