Förrättssallad med druvor

Svårighetsgrad: Lätt

0,5 huvud isbergssallat
0,5 huvud rossisallat
ca 15 gröna druvor
ca 15 blå druvor
50 g hackade valnötter
hyvlad parmesan
Dressing:
1,5 msk vatten
1,5 msk olja
1 tsk fransk senap
0,5 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 msk vinäger

Gör så här:
Ansa, skölj och bryt sallaten i mindre bitar. Halvera och kärna ur vindruvorna. Strö vindruvor, nötter och hyvlad parmesanost över sallaten.

Blanda ingredienserna till dressingen. Ringla dressingen över salladen.

Servera till sprödvärmt bröd.

Nyckelord
Sallad, Förrättssallad med druvor, Grönsaksrätt, grönsaksrätter, Isbergssallat, frukträtt, smårätt, smårätter, förrätter, vegetariska rätter, recept, Smårätt (förrätt), förrätt, vindruvor, druvor, sallader